ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΜΕΣΟΒΟΥΝΟ 2023

Παραδοσιακός Ποντιακός γάμος στο Μεσόβουνο Εορδαίας

Παραδοσιακός Ποντιακός γάμος στο Μεσόβουνο Εορδαίας

Παραδοσιακός Ποντιακός γάμος στο Μεσόβουνο Εορδαίας

Σεπτέμβριος 2023, ένα πραγματικό παραδοσιακό Ποντιακό, γλέντι σε γάμο!

Μεγάλες χαρές στο Μεσόβουνο Εορδαίας με μια γνήσια έκφραση που έρχεται από πολύ μακριά και με επιμονή διατηρούν οι Μεσοβουνιώτες !

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα video από όσα έγιναν στο μικρό χωριό του νομού Κοζάνης.

Τις καλύτερες ευχές στον Γιάννη Τσαΐδη και στην Μαρία Τσιάρκα!

Οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται είναι ο Χρήστος Ακριτίδης, ο Μπάμπης Κεμανετζίδης, Ο Παναγιώτης Ζουρνατζίδης, ο Νίκος Αφεντουλίδης και ο Χρήστος Παπαδόπουλος. 

Πηγη: https://kozani.tv/index.php/109149

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΜΕΣΟΒΟΥΝΟ 2023

Radio Trapezounta Boston
Dedicated to the Musical Traditions of Hellenic Pontos

🔴https://www.radiotrapezounta.com
🔴https://www.trapezounta.com
🔴http://bit.ly/RadioTrapezountaBoston

© [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], [2018].Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this site’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], with appropriate and specific direction to the original content.
© [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], [2018].Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η επανάληψη αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον δημιουργό ή / και τον ιδιοκτήτη αυτού του ιστότοπου απαγορεύεται αυστηρά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα και σύνδεσμοι με την προϋπόθεση ότι θα δοθεί πλήρης και σαφής πίστωση στους [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση στο αρχικό περιεχόμενο.