ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΠΕΛΑ - ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΕΓΩ ΠΑΡΗΓΟΡΩ ΣΕ

Βίντεο της Ημέρας – 24 Αυγούστου, 2023 – Εγώ Παρηγορώ Σε – Πέλα Νικολαϊδη – Δημήτρης Ξενιτόπουλος

Βίντεο της Ημέρας - 24 Αυγούστου, 2023 - Εγώ Παρηγορώ Σε - Πέλα Νικολαϊδη - Δημήτρης Ξενιτόπουλος

Η Πέλα Νικολαϊδη και ο Δημήτρης Ξενιτόπουλος παρουσιάζουν σαν ντουέτο ένα παλιό τραγούδι του αείμνηστου Χρήστου Παπαδόπουλου “Εγώ παρηγορώ σε”, ένα ομάλ που κυκλοφόρησε το 1976 στο δίσκο “Ποντιακοί Παλμοί Νο2” στο οποίο συμμετέχουν ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Ακριτίδης στο τραγούδι και ο Κωστίκας Κωνσταντινίδης στη λύρα. Οι στίχοι είναι του Χρήστου Παπαδόπουλου και η μουσική του Κωστίκα Κωνσταντινίδη. 

Στη νέα αυτή έκδοση απολαμβάνουμε την γλυκύτατη και ταλαντούχα Πέλα Νικολαϊδη, κόρη του πασίγνωστου τραγουδιαστή Στάθη Νικολαϊδη, να ερμηνεύει το τραγούδι μαζί με τον σύζηγο τον Δημήτρη Ξενιτόπουλο ο οποίος επίσης παίζει λύρα στο κομμάτι αυτό. 

Οι πληροφορίες για το τραγούδι και το βίντεο:

Τραγούδι: Πέλα Νικολαΐδη
Λύρα: Δημήτρης Ξενιτόπουλος
Ενορχήστρωση – Διασκευή: Λάκης Παναγιωτίδης
Ηχογράφηση: LPstudioRec Πτολεμαϊδα
Επιμέλεια βίντεο: Φίλλιπος Παπαδόπουλος
Συμμετείχαν: Βάνα Σιτσίανη,Παύλος Χατζησάββας
Τα γυρίσματα έγιναν στο Μπουάτ Music Bar και στο στούντιο της Vox Music Productions.

Οι στίχοι του τραγουδιού στην σελίδα Ποντιακός Στίχος:

https://pontianlyrics.gr/songs/song-details?songId=5801

Ευχόμαστε στην Πέλα και στον Δημήτρη καλοτάξιδο στο νέο τους τραγούδι!

ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΠΕΛΑ - ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΕΓΩ ΠΑΡΗΓΟΡΩ ΣΕ

Radio Trapezounta Boston
Dedicated to the Musical Traditions of Hellenic Pontos

🔴https://www.radiotrapezounta.com
🔴https://www.trapezounta.com
🔴http://bit.ly/RadioTrapezountaBoston

© [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], [2018].Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this site’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], with appropriate and specific direction to the original content.
© [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], [2018].Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η επανάληψη αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον δημιουργό ή / και τον ιδιοκτήτη αυτού του ιστότοπου απαγορεύεται αυστηρά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα και σύνδεσμοι με την προϋπόθεση ότι θα δοθεί πλήρης και σαφής πίστωση στους [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση στο αρχικό περιεχόμενο.