ΑΠΑΖΙΔΗΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ 2023

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογο Ένδοξη Εύξεινος Λέσχη Κοπανού

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογο Ένδοξη Εύξεινος Λέσχη Κοπανού

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Σύλλογο Ένδοξη Εύξεινος Λέσχη Κοπανού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Βένο Κωστελίδη για την διάκριση και την τιμή που με κάνανε στο χορό τους μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο. Ειλικρινά με ξάφνιασε η κίνηση αυτή από έναν άνθρωπο που ενώ μιλάμε εδώ και καιρό για πρώτη φορά γνωριστήκαμε από κοντά. Λαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα και το κλειδί του συλλόγου, υποσχέθηκα πως θα είμαι πάντα στο πλευρό του Συλλόγου με όποιο τρόπο είναι εφικτό. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλους.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω στον φίλο και αδελφό τον Γιώργο Μωϋσιάδη ο οποίος έχει βιντεοσκοπήσει δεκάδες εκδηλώσεις για το Ράδιο Τραπεζούντα Βοστώνης τα τελευταία χρόνια. Ακούραστος συνεργάτης και πάντα πρόθυμος να τραβάει βίντεο και φωτογραφίες με σκοπό να εμπλουτίσει την σελίδα μας. 

Εύχομαι στο Σύλλογο πάντα επιτυχίες και δραστηρίοτητες και να αγωνίζονται για την ποντιακή ιδέα με το ίδιο ζήλο και μεράκι που επικρατεί εδώ και χρόνια. Υγεία και αγάπη εύχομαι. 

Γιάννης Απαζίδης

ΑΠΑΖΙΔΗΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ 2023

Radio Trapezounta Boston
Dedicated to the Musical Traditions of Hellenic Pontos

🔴https://www.radiotrapezounta.com
🔴https://www.trapezounta.com
🔴http://bit.ly/RadioTrapezountaBoston

© [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], [2018].Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this site’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], with appropriate and specific direction to the original content.
© [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], [2018].Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η επανάληψη αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον δημιουργό ή / και τον ιδιοκτήτη αυτού του ιστότοπου απαγορεύεται αυστηρά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα και σύνδεσμοι με την προϋπόθεση ότι θα δοθεί πλήρης και σαφής πίστωση στους [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση στο αρχικό περιεχόμενο.