ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ - ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ- ΠΩΣ ΠΟΥΛΟΠΟ Μ' 2023

Βίντεο της Ημέρας – 19 Ιουλίου, 2023: Κώστας Καραπαναγιωτίδης – Αναστάσιος Σαραφίδης – Πως πουλόπο μ’ πως

Βίντεο της Ημέρας - 19 Ιουλίου, 2023: Κώστας Καραπαναγιωτίδης - Αναστάσιος Σαραφίδης - Πως πουλόπο μ' πως

Βίντεο της Ημέρας – 19 Ιουλίου, 2023: Κώστας Καραπαναγιωτίδης – Αναστάσιος Σαραφίδης
Πως πουλόπο μ’ πως

Video of the Day – June 19, 2023 – Kostas Karapanagiotidis – Anastasios Sarafidis – Pos poulopom pos

Ένας από τους μεγαλύτερους πόντιους τραγουδιστές με άνω από 50 χρόνια πορεία στο ποντιακό τραγούδι είναι ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Έχει συνεργαστεί με όλους τους μουσικούς με αποκορύφωμα τον δίσκο “Χθες, Σήμερα, Πάντα” με τον Γώγο Πετρίδη ο οποίος έχει σημειώσει τις πιο πολλές πωλήσεις στην ποντιακή δισκογραφία. Οι καταγραφές παραδοσιακών τραγουδιών με τον Γιωργούλη Κουγιουμτζίδη είναι πλέον σημεία αναφοράς στο ποντιακό τραγούδι. . Με πολυετή παρουσία σε όλα τα ποντιακά μαγαζιά της Ελλάδος, χοράρχης σε δύο χορωδίες της Βέροιας και της Κοζάνης, αμέτρητες δισκογραφίες και συνεργασίες με τρεις γενιές μουσικών στην Ελλάδα, έχει μια ζηλευτή καριέρα σαν τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης. Συνεχίζει ακόμα συνεργάζοντας με ταλαντούχους μουσικούς, ενώ επαγγελματικά επίσης διαθέτει τον χώρο διοργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων “Σείριος” στο Μακροχώρι της Βέροιας.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης παρουσιάζει μαζί με τον Αναστάσιο Σαραφίδη το νέο τους τραγούδι “Πως πουλόπο μ’ πως”. Ο Αναστάσιος Σαραφίδης, ένα νέο ταλέντο, είναι από τον Κορινό Πιερίας, παίζει λύρα, τραγουδάει, και γράφει μουσική για νέα ποντιακά τραγούδια. Εδώ και εφτά χρόνια παρουσιάζει πολλά μουσικά προγράμματα στο κανάλι του στο YouTube, ενώ το 2018 παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά “Σκαλώνω Τραγωδώ” με τραγούδια του Βασίλη Μωυσιάδη, Μπάμπη Κεμανετζίδη, Ιωάννη Μάγγο, Γιάννη Κοσμίδη, και δικά του.

Το νέο τους τραγούδι “Πως πουλόπο μ’ πως” είναι γραμμένο από τον Κώστα Κωνσταντινίδη (στίχοι και μουσική), ένας επί χρόνια συνεργάτης του Κώστα Καραπαναγιωτίδη και άλλων καλλιτεχνών (Γιώργος Δημητριάδης – Χρήστος Παπαδόπουλος – Νίκος Ιωαννίδης). Μερικά γνωστά τραγούδια του είναι “Έπαρ’ με σουμά σ’ πουλί μ'”, “Τα πράσινα τα γαλανά τ’ ομμάτια σ'”, και “Σην μάνα μ’ χρωστώ την ζωή μ'”.

Συνεργάστηκαν:

Τραγούδι: Κώστας Καραπαναγιωτίδης
Λύρα: Αναστάσιος Σαραφίδης
Μουσική : Κώστας Κωνσταντινίδης
Στίχοι : Κώστας Κωνσταντινίδης
Ενορχήστρωση : Μπάμπης Κεμανετζίδης
Παραγωγή Video-Clip: Βαλάντης Τσιτακίδης
Μουσική παραγωγή: ΜK Production
Mix – Master : Μπάμπης Κεμανετζίδης

Ευχόμαστε καλοτάξιδο και συγχαρητήρια για το νέο σας τραγούδι!

ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ - ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ- ΠΩΣ ΠΟΥΛΟΠΟ Μ' 2023

Radio Trapezounta Boston
Dedicated to the Musical Traditions of Hellenic Pontos

🔴https://www.radiotrapezounta.com
🔴https://www.trapezounta.com
🔴http://bit.ly/RadioTrapezountaBoston

© [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], [2018].Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this site’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], with appropriate and specific direction to the original content.
© [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], [2018].Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η επανάληψη αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον δημιουργό ή / και τον ιδιοκτήτη αυτού του ιστότοπου απαγορεύεται αυστηρά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα και σύνδεσμοι με την προϋπόθεση ότι θα δοθεί πλήρης και σαφής πίστωση στους [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση στο αρχικό περιεχόμενο