ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΝΕΣΙΔΗΣ LIVE 2023

Βίντεο της Ημέρας – 30 Ιουνίου, 2023: Δημήτρης Στεφανίδης – Παύλος Δενεσίδης – Live 2023

Βίντεο της Ημέρας - 30 Ιουνίου, 2023: Δημήτρης Στεφανίδης - Παύλος Δενεσίδης - Live 2023

Ο Δημήτρης Στεφανίδης και ο Παύλος Δενεσίδης, μουσικοί από την Θεσσαλονίκη που ζουν πλέον στην Νέα Υόρκη, είναι από την Θεσσαλονίκη. Ο Δημήτρης Στεφανίδης είναι από το Μεσαίο Θεσσαλονίκης και πάιζει λύρα, νταούλι και τραγουδάει. Παίζει λύρα επαγγελματικά στην Αμερική. Ο Παύλος Δενεσίδης σπούδασε μουσική στη Θεσσαλονίκη και έχει κάνει ενορχηστρώσεις για διάφορα ποντιακά τραγούδια τα οποία ακούγονται στο προσωπικό κανάλι του στο YouTube. Παίζει πλήκτρα με διάφορες ορχήστρες στην περιοχή της Νέας Υόρκης. 

Το “Pontiako Medley Live 2023” περιέχει διάφορα χορευτικά ποντιακά τραγούδια και είναι μια παραγωγή από νέους πόντιους καλλιτέχνες που συνεχίζουν την ποντιακή παράδοση στην μακρινή Αμερική. 

Γράφουν στην περιγραφή του βίντεο:

“Το Live αυτό πραγματοποιήθηκε σε ένα υπόγειο σε μία περιοχή στην Νέα Υόρκη.

Μιά φορά την εβδομάδα βρισκόμασταν εκεί να ακούμε τραγούδια που αγαπάμε και να θυμόμαστε τις ωραίες στιγμές που είχαμε και θα έχουμε στην πατρίδα μας. Η ξενιτιά καμιά φορά σε κάνει και εκτιμάς αυτά που δεν έχεις αλλα και αυτά που έχεις δεδομένα οταν εισαι στην πατρίδα σου.

Και είναι πολλά, πάρα πολλά. Μπορώ να γράφω ώρες τα συναισθήματα μου αλλα ένα είναι το νόημα. Τίποτα δεν έχει παραπάνω αξία απο τις στιγμές που περνάμε με αγαπημένα πρόσωπα και τις μνήμες που αφήνουν στο μυαλό μας. Καλή σας ακρόαση!”

Ευχόμαστε καλοτάξιδο στον Δημήτρη και στον Παύλο! 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΝΕΣΙΔΗΣ LIVE 2023

Radio Trapezounta Boston
Dedicated to the Musical Traditions of Hellenic Pontos

🔴https://www.radiotrapezounta.com
🔴https://www.trapezounta.com
🔴http://bit.ly/RadioTrapezountaBoston

© [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], [2018].Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this site’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], with appropriate and specific direction to the original content.
© [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], [2018].Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η επανάληψη αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον δημιουργό ή / και τον ιδιοκτήτη αυτού του ιστότοπου απαγορεύεται αυστηρά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα και σύνδεσμοι με την προϋπόθεση ότι θα δοθεί πλήρης και σαφής πίστωση στους [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση στο αρχικό περιεχόμενο.