«Λυρικές Μνήμες Πόντου» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ένωση Ποντίων Νίκαιας – Κορυδαλλού: «Λυρικές Μνήμες Πόντου» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ένωση Ποντίων Νίκαιας - Κορυδαλλού: «Λυρικές Μνήμες Πόντου» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Δελτίο Τύπου Ένωσης Ποντίων Νίκαιας – Κορυδαλλού:

Την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 το Χορευτικό Τμήμα της Ένωσης μας συμμετέχει στο αφιέρωμα για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού με τίτλο «Λυρικές Μνήμες Πόντου» που θα γίνει στις 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
 
Στην εκδήλωση συμμετέχουν επίσης τα χορευτικά της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου, της Ένωσης Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας και της Σχολής Παραδοσιακών Χορών «Μπροστηλάτες». Συμμετέχει επίσης η Γυναικεία & Μεικτή Χορωδία «Καλλιτεχνήματα» ενώ τέλος την επιμέλεια και την αφήγηση των κειμένων έχει η Γεωργία Ασιατίδου.
 

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 8€ και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων Ελένη Μακρή Χαραλαμπίδου: 6973788829.

 
Η σελίδα του Συλλόγου στο Facebook:
https://www.facebook.com/enosipontionnikaiaskoridallou
 
«Λυρικές Μνήμες Πόντου» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Radio Trapezounta Boston
Dedicated to the Musical Traditions of Hellenic Pontos

🔴https://www.radiotrapezounta.com
🔴https://www.trapezounta.com
🔴http://bit.ly/RadioTrapezountaBoston

© [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], [2018].Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this site’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], with appropriate and specific direction to the original content.
© [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], [2018].Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η επανάληψη αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον δημιουργό ή / και τον ιδιοκτήτη αυτού του ιστότοπου απαγορεύεται αυστηρά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα και σύνδεσμοι με την προϋπόθεση ότι θα δοθεί πλήρης και σαφής πίστωση στους [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση στο αρχικό περιεχόμενο.