ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ - ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ – 28 Μαρτίου 2023 – Οδοιπορικό στον Πόντο – Στάθης Παυλίδης – Θεόφιλος Κουλίδης

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - 28 Μαρτίου 2023 - Οδοιπορικό στον Πόντο - Στάθης Παυλίδης - Θεόφιλος Κουλίδης

Ο Στάθης Παυλίδης και ο Θεόφιλος Κουλίδης μας παρουσιάζουν το τραγούδι “Οδοιπορικό στον Πόντο”, ένα τραγούδι σε στίχους του Νάκου Ευσταθιάδη και μουσική του Θανάση Τσολερίδη. Η πρώτη εκτέλεση του τραγουδιού έγινε το 1990 από τον Στάθη Νικολαϊδη και τον Θεόδωρο Βεροιώτη. 
 
Στην σημερινή ηχογράφηση τραγουδάει ο Στάθης Παυλίδης και στη λύρα είναι ο Θεόφιλος Κουλίδης. Είναι ένα πανέμορφο “οδοιπορικό” σε διάφορες πώλεις και χωριά του Πόντου από την μαγική πέννα του Νάκου Ευσταθιάδη σε μουσική του μουσικοσυνθέτη Θανάση Τσολερίδη. 
 
Συμμετέχουν οι μουσικοί:
 
Κλαρίνο – Φλογέρα: Σταύρος Ιωαννίδης
Πιάνο: Δημήτρης Καραντωνίου
Κρουστά: Θανάσης Σοάννης
Κιθάρες: Βασίλης Παπανικολάου
Μουσική παραγωγή: Θεόφιλος Κουλίδης
Lyric video: Γιώργος Βασιλείου & Θεόφιλος Κουλίδης
Ενορχήστρωση/Programming: Δημήτρης Καραντωνίου & Θεόφιλος Κουλίδης
 
Ευχόμαστε στον Στάθη και στον Θεόφιλο καλή επιτυχία και καλοτάξιδο η νέα τους συνεργασία!
 
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ - ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ

Radio Trapezounta Boston
Dedicated to the Musical Traditions of Hellenic Pontos

🔴https://www.radiotrapezounta.com
🔴https://www.trapezounta.com
🔴http://bit.ly/RadioTrapezountaBoston

© [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], [2018].Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this site’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], with appropriate and specific direction to the original content.
© [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], [2018].Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η επανάληψη αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον δημιουργό ή / και τον ιδιοκτήτη αυτού του ιστότοπου απαγορεύεται αυστηρά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα και σύνδεσμοι με την προϋπόθεση ότι θα δοθεί πλήρης και σαφής πίστωση στους [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση στο αρχικό περιεχόμενο.