ΕΡΓΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ΕΡΓΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ – Τρία ποντιακά μονόπρακτα των Γιώργου Λαμψίδη και Άννας Μαυροπούλου-Βαφειάδου

ΕΡΓΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ - Τρία ποντιακά μονόπρακτα των Γιώργου Λαμψίδη και Άννας Μαυροπούλου-Βαφειάδου

ΕΡΓΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ –  Τρία ποντιακά μονόπρακτα των Γιώργου Λαμψίδη και Άννας Μαυροπούλου-Βαφειάδου

 
ΕΡΓΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ –  Τρία ποντιακά μονόπρακτα των Γιώργου Λαμψίδη και Άννας Μαυροπούλου-Βαφειάδου από τις 12 Νοεμβρίου, 2021 στο Από Κοινού Θέατρο.
 
Διανύοντας τον 5ο χρόνο λειτουργίας του, το Από Κοινού Θέατρο παρουσιάζει τα τρία μονόπρακτα : ‘Ένας καλός μάρτυρας’ , ‘ Αγάπη’ του Γιώργου Λαμψίδη και ‘Η κουτσή’ της Άννας Μαυροπούλου-Βαφειάδου, με τον γενικό τίτλο «Έργατα και Δουλείας».
 
Τρεις μικρές περιεκτικές κωμωδίες με θέματα της καθημερινότητας των πρώτων Ποντίων από την εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.
 
Τρία θεατρικά μονόπρακτα διανθισμένα με παραδοσιακά τραγούδια του Πόντου που τραγουδιούνται ζωντανά επί σκηνής με τη συνοδεία της ποντιακής λύρας (κεμεντζέ).
 
Έξι ηθοποιοί παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν τιμώντας το Ποντιακό Θέατρο και την σημαντική προσφορά του στον Ελληνικό Πολιτισμό.
 
Η παράσταση πραγματοποιείται με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
 

Συντελεστές της παράστασης:

 

Σκηνοθεσία: Ελένη Γερασιμίδου
Σκηνικά-κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Κατασκευή σκηνικών: Ντίνος Παρηγόρης
Επιλογή τραγουδιών: Περικλής Κατσώτης
Διδασκαλία χορών: Γιάννης Σιδηρόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Καραγάνης
Παίζουν αλφαβητικά:  Ελένη Γερασιμίδου, Στέφανος Καλλιανίδης,  Δαμιανός Νικολαΐδης, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου, Γιάννης Σιδηρόπουλος
Λύρα: Στέφανος Καλλιανίδης
Βοηθός σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Καραγάνης
Φωτογραφία: Franzesca Kal
Αφίσα: Βάσια Μπρέστα-Βασίλης Γιουβανάκης
 

Παραστάσεις:

Παρασκευή – Σάββατο στις 21:00 & Κυριακή στις 20:00, από 12 Νοεμβρίου έως 26 Δεκεμβρίου 2021

Διάρκεια παράστασης: 70΄
Εισιτήρια: κανονικό 15€,  μειωμένο 10€ (φοιτ., άνεργ., ΑμΕΑ, γκρουπ 25 ατόμων, 65+) 
Προπώληση:
 
Από Κοινού Θέατρο
ΕΥΠΑΤΡΙΔΩΝ 4, ΓΚΑΖΙ
(μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ)
Τηλ: 211 4057249
 
Λόγω των νέων υγειονομικών συνθηκών είναι απαραίτητη η προσέλευση των θεατών στο θέατρο, τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης. Ο χώρος είναι covid free και οι θεατές είναι υποχρεωμένοι να φέρουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Μετά την έναρξη της παράστασης δεν επιτρέπεται η είσοδος σε θεατές που έχουν καθυστερήσει.
 
ΕΡΓΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Radio Trapezounta Boston
Dedicated to the Musical Traditions of Hellenic Pontos

🔴https://www.radiotrapezounta.com
🔴https://www.trapezounta.com
🔴https://tunein.com/radio/Radio-Trapezounta-Boston-s301498/

© [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], [2018].Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this site’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to [Ioannis Apazidis], [Trapezounta.com] and [RadioTrapezounta.com], with appropriate and specific direction to the original content.
© [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], [2018].Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η επανάληψη αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον δημιουργό ή / και τον ιδιοκτήτη αυτού του ιστότοπου απαγορεύεται αυστηρά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα και σύνδεσμοι με την προϋπόθεση ότι θα δοθεί πλήρης και σαφής πίστωση στους [Ιωάννης Απαζίδης], [Trapezounta.com] και [RadioTrapezounta.com], με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση στο αρχικό περιεχόμενο