ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ


Ευξεινος Λέσχη Χαρίεσσας

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την ίδρυση της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας, με έδρα την Χαρίεσσα Ναούσης του Ν. Ημαθίας.
Μετά απο αρκετά χρόνια βρηκαμε το θάρρος, μέσα στους δύσκολους αυτούς καιρούς, μαζέψαμε τις δυνάμεις μας και με οδηγό την αγάπη μας για την διάδοση και διατηρηση της ποντιακής παράδοσης και ιστορίας ιδρύσαμε την Ευξεινο Λέσχη Χαρίεσσας.
Δυνατοί όσο ποτέ, με την στήριξη και προσφορά των κατοίκων αυτού του μικρού χωριού, προχωράμε και υποσχόμαστε οτι θα κάνουμε ότι μπορούμε να μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές την φλόγα του Ποντιακού Ελληνισμού και πολιτισμού.
Οπως πάντα άλλωστε οι Πόντιες γυναίκες, δυναμικές και αποφασιστικές έτσι και στην ίδρυση του συλλόγου μας ανέλαβαν και έφεραν εις πέρας να δημιουργήσουν έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο ανοιχτό σε όλους όσους θέλετε να μας επισκεφθείτε. Υπέροχες δημιουργίες με θέμα την Πασχαλινή Λαμπάδα ήταν η πρώτη τους δραστηριότητα η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ήταν η πρώτη οικονομική βοήθεια προς τον σύλλογο.
Οι προβες των χορευτικών μας τμημάτων γίνονται κάθε Κυριακή. Μικρό τμήμα 5μ.μ, Μεσαίο 6μ.μ και Μεγάλο 7μ.μ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή επαφή με τον σύλλογο μπορείτε να επικοινωνήτε μαζί μας ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected] ή και στο Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009168223967&sk=about

Ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λεσχης Χαρίεσσας Σάββας  Τσιχλακίδης, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη μας, σας έυχοναι ολοψυχα Καλή Ανασταση και Χαρούμενο Πάσχα

ΧΡΙΣΤΟΥ  ΧΑΡΑ  ΝΑ ΈΡΤΑΙ  ΣΑΣ  
ΜΕ  ΤΟ  ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ

Προεδρος – Σάββας Τσιχλακίδης
Υπεύ.Δημοσίων Σχέσεων – Ηλιάνα Παμπουχίδου

Για την Ευξεινο Λέσχη Χαρίεσσας
Αλεξάνδρα Ουζουνίδου